Peuterspeelzaal

Sinds augustus 2011 heeft de Eben-Haëzerschool een peuterspeelzaal: 'Het Drempeltje'. Spelenderwijs verzorgt peuterspeelzaalwerk, waarbij de inhoud is afgestemd op het reformatorisch onderwijs. Ten aanzien van de identiteit heeft de directie van de Eben-Haëzerschool een doorslaggevende stem bij het aanstellen van personeel; de administratie en betalingen lopen via Spelenderwijs.

De inhoud van de activiteiten op de peuterspeelzaal komt op een aantal punten overeen met de activiteiten op andere locaties, maar wordt op een aantal onderdelen ingevuld zoals past bij onze school. Een voorbeeld: dagelijks wordt er een dagopening en -sluiting gehouden.

Groepen: er zijn twee groepen. Eén groep die op maandag- en woensdagmorgen komt en een groep die op dinsdag- en donderdagmorgen komt.
Tijden: van 9.00 uur tot 12.00 uur.
Kosten: per 1 februari 2017 zijn de kosten inkomensafhankelijk. Bij het aanmeldingsformulier is een bijlage opgenomen met daarin meer informatie.

Klik hier om een aanmeldingsformulier op te vragen.