Peuterspeelzaal

Welkom bij Kibeo in Oud-Beijerland

Bij Kibeo Eben-Haëzerschool creëren we elke dag een veilige en uitdagende speelomgeving voor alle kinderen. Bij onze peutergroep kan uw peuter spelen en leren met vriendjes en vriendinnetjes. Uw peuter heeft veel te zien, doen en ontdekken. We werken goed samen met de basisschool, zo leren kinderen de juf en eventueel toekomstige klasgenootjes kennen. Samen met zorgen we ervoor dat uw peuter zich stap voor stap ontwikkelt en straks klaar is voor de basisschool. De peutergroep is dagelijks geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur.

Na schooltijd spelen op de BSO

Na schooltijd kan uw kind spelen op de BSO van Kibeo Eben-Haëzerschool. De pedagogisch medewerkers maken er altijd een leuke middag van. Waar heeft uw kind zin in? Hij of zij beslist! Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met vriendjes. De activiteiten zijn erg afwisselend; zo gaan we aan de slag met sportieve activiteiten en is er genoeg ruimte om te knutselen of spelletjes te doen! De BSO is op dit moment geopend op dinsdagmiddag. Als u interesse heeft in een ander dagdeel, kunt u dat kenbaar maken bij de afdeling klantrelatie (0113-760 250)

Uw kind krijgt de christelijke waarden en normen mee, net zoals thuis. Hierdoor is uw kind al op jonge leeftijd vertrouwd met Gods Woord. Onze activiteiten zijn goed voor de ontwikkeling en vooral ook heel erg leuk! En u weet dat uw kind bij ons in deskundige en vertrouwde handen is.

Interesse? Komt uw kind ook meespelen bij de Kibeo? Neem voor meer informatie of direct inschrijven contact op met de afdeling Klantrelatie via klantrelatie@kibeo.nl, bel 0113-760 250 of kijk op kibeo.nl.