Over ons

De Eben-Haëzerschool in Oud-Beijerland is een reformatorische school voor een brede kerkelijke achterban. Ouders kiezen voor onze school om onze identiteit en de kwaliteit van het onderwijs. Op allerlei manieren zijn de (groot)ouders bij onze school betrokken.

Op onze school krijgen circa 380 kinderen onderwijs. We hebben van elke jaargroep 2 klassen. De meeste kinderen van onze school komen uit Oud-Beijerland.

De Eben-Haëzerschool is onderdeel van de VCOHW; Vereniging voor Christelijk onderwijs op Reformatorische grondslag in de Hoeksche Waard.

In verband met de privacy van onze kinderen is een deel van deze site alleen toegankelijk via een login.

Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. U bent ook van harte welkom om onze school te bezoeken.