Peuterspeelzaal & BSO

Spelend leren bij de peutergroep van Kibeo

Op de peutergroep van Kibeo is er voor uw peuter veel te zien, te doen en te ontdekken.

Binnen zijn er uitdagende speelhoeken en buiten kan uw kind lekker rennen of samen met vriendjes op avontuur gaan. Onze activiteiten zijn goed voor de ontwikkeling en vooral ook heel erg leuk! En u weet dat uw kind bij ons in deskundige en vertrouwde handen is. Samen met u zorgen we ervoor dat uw peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Op de peutergroep beginnen en eindigen we de dag altijd met een gebed, we zingen samen christelijke liedjes en luisteren in de kring met z’n allen naar een verhaal uit de Bijbel. Hierdoor is uw kind al op jonge leeftijd vertrouwd met Gods Woord. Ook de medewerkers die voor uw kind zorgen, hebben een reformatorische achtergrond.

Mogelijkheden en tarieven voor de peutergroep

Uw peuter kan van maandag tot en met vrijdag van 8.15 tot 12.15 uur meespelen op de peutergroep. Kijk op kibeo.nl voor de actuele tarieven. De tarieven van Kibeo zijn bruto tarieven. Zijn u en uw partner allebei werkzaam en/of schoolgaand? Dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag waardoor uw netto kosten een stuk lager zijn. Met de online rekentool op kibeo.nl kunt u zelf uw bruto en netto maandkosten voor de peutergroep berekenen. Handig!

Heeft u géén recht op kinderopvangtoeslag? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een inkomensafhankelijke maandelijkse ouderbijdrage. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Klantrelatie.

Aanmelden U kunt uw peuter inschrijven voor de peutergroep op kibeo.nl. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Klantrelatie via klantrelatie@kibeo.nl, 0113 - 760 250.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Voor de buitenschoolse (BSO) kunt u terecht bij Kibeo Eben-Haëzerschool. Bij ons krijgt uw kind de christelijke normen en waarden mee, net zoals thuis. Ook hebben de pedagogisch medewerkers een reformatorische achtergrond. De activiteiten zijn goed voor de ontwikkeling en vooral ook heel erg leuk! En u weet dat uw kind bij ons in deskundige en vertrouwde handen is.

Ontspannen na schooltijd

De BSO van Kibeo Eben-Haëzerschool is sinds juni 2021 geopend. We zijn gevestigd in de Eben-Haëzerschool waarmee we nauw samenwerken.

Een fijne groep, waar het na een intensieve dag op school tijd is om te ontspannen. Uw kind kan kiezen uit allerlei leuke én leerzame activiteiten. Creatief aan de slag met knutsels, samen spelen met vriendjes of even bijkomen op de bank met een boek. Net waar uw kind behoefte aan heeft!

Openingstijden en inschrijven

Komt uw kind spelen bij de BSO? De BSO is op dit moment geopend op dinsdag en donderdag van 14.45 tot 18.30 uur. Inschrijven voor de BSO kan via kibeo.nl of bij de afdeling Klantrelatie van Kibeo via klantrelatie@kibeo.nl of 0113-760 250. Heeft u interesse in BSO op andere dagen? Geef dit dan ook door aan onze klantrelatie. Bij voldoende aanmeldingen kan de BSO wellicht ook op andere momenten open.